Skip to content

Terug naar alle nieuwsberichten

Op zoek naar opleidingen binnen de KMO-portefeuille? Bij Bureau 9000 vind je veiligheids- en energieopleidingen waarbij je kan rekenen op een terugbetaling binnen de KMO-portefeuille. Maar wat betekent dat, en hoe vraag je deze subsidies aan?

Opleidingen binnen KMO-portefeuille: veilig werken met elektriciteit 

Heb je interesse om je medewerkers in te schrijven voor een van onze opleidingen? Goed nieuws, want Bureau 9000 is voortaan een geregistreerd dienstverlener bij de KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid. Dat betekent dat je als bedrijf voor al onze opleidingen tot 30 % van de opleidingskost kunt terugkrijgen.

Bureau 9000 is als dienstverlener geregistreerd onder het nummer DV.O 220019.

Opleidingen met KMO-portefeuille

Wat moet je doen voor de KMO-portefeuille?

  • Schrijf je medewerkers in voor onze opleidingen.
  • Surf ten laatste 14 dagen na de startdatum van de opleiding naar de website van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO).
  • Bij het luik subsidies meld je je aan bij het vertrouwde e-loket ondernemers.
    Doe je voor het eerst een aanvraag? Dan moet je je bedrijf eerst registreren.
  • Je ontvangt van ons de factuur voor de gevolgde opleiding.
  • Betaal jouw deel van het opleidingsbedrag op de rekening van de kmo-portefeuille bij Sodexo. VLAIO stort jouw subsidie op diezelfde rekening.
  • Je betaalt online via de kmo-portefeuille.

Welke opleidingen binnen kan je volgen binnen de KMO-portefeuille?

Bureau 9000 is gepassioneerd door elektriciteit, veiligheid en energie. We bieden een ruim aanbod aan opleidingen binnen deze interessevelden. Sommige opleidingen zijn verplicht voor medewerkers die in de buurt van of met elektriciteit werken (BA4 en BA5, bijvoorbeeld). Alle opleidingen hebben als doel om je medewerkers met kennis van zaken terug het werkveld in te sturen en de veiligheid binnen je onderneming te verbeteren.

Al onze docenten zijn experten met een ruime praktijkervaring. We personaliseren onze opleidingen en brengen voorbeelden mee waar elke cursist zich in kan terugvinden. Onze opleidingen zijn te volgen op onze opleidingssite of vraag een opleiding bij jou op kantoor aan.

https://bureau9000.be/wp-content/uploads/2020/09/Basisfoto-trainingen-v2-300×209.jpg

Vragen? Meer lezen?

Op de website van VLAIO vind je alles netjes uitgelegd.

Naar onze opleidingen

Back To Top