Skip to content

Veilig werken rond elektriciteit? Volg onze opleidingen:

Om veilig te werken in de omgeving van elektriciteit zijn goede opleidingen belangrijk, en zelfs wettelijk verplicht. Daarom bieden we kwalitatieve BA4- en BA5-opleidingen, maar ook VCAhoogspanning en AREI. Je kan deze opleidingen bij ons in meerdere talen volgen: Nederlands, Frans en Engels. En je kiest bovendien om aan te sluiten bij een open opleiding of om een opleiding in-company te boeken.

Werken rond elektrische installaties is nooit zonder risico’s. Bijna dagelijks gebeuren er grote of kleine arbeidsongevallen met elektriciteit. De wetgeving verplicht dan ook specifieke opleidingen voor wie in de buurt van elektriciteit werkt.

Op zoek naar een degelijke opleiding BA4, BA5, VCA, AREI of hoogspanning? Zoek je een opleiding BA4, BA5 of AREI in Brussel of Vlaanderen? Wil je de veiligheidsopleiding voor je personeel in het Nederlands, Frans of het Engels? Bij Bureau 9000 vind je het allemaal.

Opleidingen veilig werken rond elektriciteit. Zo werkt het!

Verhoog de veiligheid in je bedrijf met een opleiding door de erkende technische specialisten van Bureau 9000. Met opgeleide medewerkers verminder je het risico op ongevallen aanzienlijk en ben je wettelijk in orde. Na het volgen van een van onze opleidingen ontvangen je medewerkers een attest en hebben ze de kennis om veilig te werken rond of met elektrische installaties.

Vind je in ons opleidingsaanbod niet meteen de veiligheidsopleiding die je zoekt? Of vind je wel de opleiding, maar niet in de taal die je wenst? Contacteer ons dan gerust voor een opleiding op maat van jouw medewerkers. We helpen je met plezier verder.

De gewenste opleiding gevonden? Schrijf je medewerkers in voor de open opleiding, of vraag een in-company opleiding aan. Zo kan je de opleiding binnen je bedrijf zelf aanbieden.

KMO-portefeuille

Bureau 9000 is door de Vlaamse overheid gecertificeerd als dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Dat betekent dat als je bedrijf tot 30% van de opleidingskost kan terugkrijgen. Het registratienummer van Bureau 9000 is DV.O 220019. Meer info over de KMO-portefeuille.

💡 Bij bureau 9000 leiden we zo’n 800 mensen per jaar op. Stuk voor stuk dragen deze cursisten bij aan een veiligere werkomgeving in je bedrijf. Da’s waarom we het doen!

Back To Top