Skip to content

Terug naar alle nieuwsberichten

Videovacature | project engineer elektriciteit bij Bureau 9000

We hebben bij Bureau 9000 tal van interessante projecten in de pipeline zitten. Tijd om ons team te versterken! We zoeken iemand die gepassioneerd een project helemaal in handen neemt. Je kan rekenen op de inhoudelijke ondersteuning van het team en de manager. Weet je niet zeker of wij voor jou een match zijn? Dankzij de videovacature maak je alvast kennis met ons en met je toekomstige CO2-neutrale werkplek! 

Ons handelsmerk: onafhankelijke kwaliteit!

Bij Bureau 9000 werk je als Project Engineer elektrische installaties (m/v/x) voor een portfolio van boeiende klanten. We staan in voor risico-analyses en voeren energieaudits uit. Onze bevindingen gieten we in een overzichtelijk rapport waar de klant meteen mee aan de slag kan. Je staat rechtstreeks in contact met ‘jouw’ klanten en draagt dan ook een flinke verantwoordelijkheid.

Omdat we geheel onafhankelijk opereren en geen bijkomende belangen hebben, kunnen we onze klanten 100% eerlijk en transparant advies bieden over terugbetaaltermijnen van verschillende energie-investeringen. Dat maakt ons werk zo kwalitatief en interessant.

Kennismaken?

Heb je na het bekijken van het filmpje zin om ons in levende lijve te ontmoeten en – wie weet – zelfs ons team te versterken?

Aarzel niet om te solliciteren voor deze fantastische rol bij Bureau 9000.

Naar de vacature

Back To Top