Skip to content

Hou je ervan om zelfstandig te werken, maar om toch te kunnen rekenen op een warm en sympathiek team? Zie je jezelf wel passen in een groep gepassioneerde collega’s?

Bij Bureau 9000 krijg je het vertrouwen en het mandaat om zelf je projecten en klantwerk te organiseren, maar je kan altijd met al je vragen terecht bij je collega’s van technici, operationele, administratieve en managing profielen, zéker als je hier pas bent gestart.

Wij tonen je met veel plezier hoe wij het werk aanpakken, je krijgt tijd om onze werking en de klanten te leren kennen, je kan meelopen met een van de collega’s om alles goed onder de knie te krijgen en dan mag je er vol voor gaan! Bovendien mag je zelf – want jij hebt een frisse blik – mee sleutelen en bouwen aan de efficiënte werking van Bureau 9000.

Wij gaan steevast voor teamgoals, dus aan interne concurrentie doen we niet. We helpen elkaar en Bureau 9000 naar grotere hoogtes en kunnen steeds bij elkaar terecht. Successen vieren we. En andere dingen ook, want is er nooit géén gelegenheid voor een taartje of koffiekoeken.

O, ja: familie is voor elk van ons het allerbelangrijkste. Er is dus veel wederzijdse flexibiliteit en ruimte op vlak van werktijden en -indeling.

Genoeg over ons, we leren jou nu graag kennen. Bekijk onze vacatures en stel je vandaag nog kandidaat!

Back To Top