Skip to content

⚡Daarom schakelen klanten ons in

Bureau 9000 is in de eerste plaats een onafhankelijke partner bij alles wat te maken heeft met elektriciteit en veiligheid.

Door onze bijna nerdy passie voor onze job en onze technische knowhow vormen wij bij onze klanten een soort extra team 💪 dat ze vol vertrouwen kunnen inzetten.

We monitoren, calculeren en adviseren. Maar net zo goed zorgen we dat verplichte risicoanalyses rond geraken of dat medewerkers goed opgeleid en veilig aan het werk kunnen.

Wist je dat onze klanten vaak bij ons terechtkomen voor één opdracht, maar dat ze daarna blijven terugkomen met telkens nieuwe vragen?

Zo gebeurt het dat we starten met risicoanalyses, maar dat we de vaste opleidingspartner worden. Of omgekeerd. En dat is waarom we het doen. Want hoe meer bedrijven bewust bezig zijn met hun energieverbruik en elektrische veiligheid, hoe mooier de toekomst eruit ziet.

Jozef Mees

Jozef Mees

Jozef Mees

Jozef is bestuurder en founder van Bureau 9000.

Zijn passie voor elektriciteit en één bepaalde ‘aha-erlebnis’ maakten dat hij met Bureau 9000 is gestart.

Lees hier de origin story.

Volg Jozef op LinkedIn.

Simon Paepen

Simon Paepen

Simon Paepen

Simon is bestuurder en projectingenieur bij Bureau 9000.

Zijn passie voor energie en zijn kennis als ingenieur maken hem tot dé energiespecialist van Bureau 9000.

Connecteer met Simon op LinkedIn.

Lotte Thomas

Lotte Thomas

Lotte Thomas

Iedereen die met Bureau 9000 contact opneemt, kent Lotte. Zij is de administratieve en organisatorische spil die ervoor zorgt dat iedereen vlot en op tijd geholpen wordt.

Haar warmte en sympathie is onmisbaar in een kantoor vol techneuten. In haar aanwezigheid stijgt het aandeel lachsalvo’s alvast significant.

Connecteer met Lotte op LinkedIn.

Nienke Bruggeman​

Nienke Bruggeman​

Nienke Bruggeman​

Thomas is de laatste aanwinst voor het team. En wat voor één! Met een achtergrond als keurder van elektrische installaties is hij perfect geplaatst om je te ondersteunen met al je “wettelijke” elektrische-installatie-noden.

Naast een specialist terzake is hij ook een specialist op de dansvloer. In de dansschool van zijn ouders leeft hij zijn

Volg hem op LinkedIn

Die film plantte een zaadje 🌱

Ik wilde een onderneming oprichten die gelinkt was aan mijn passie voor elektriciteit. Na het zien van de film An Inconvenient Truth met Al Gore was het me duidelijk: iedereen kan een bijdrage leveren om de opwarming van de aarde af te remmen waar we nog kunnen. Zeker ook de bedrijfswereld kan met schijnbaar kleine acties gigantisch veel impact maken.

Hoe wij daarbij helpen?

Om te beginnen door onze kennis bij klanten binnen te brengen en hen te helpen navigeren doorheen de huidige verplichtingen en wetgeving rond energie, veiligheid en elektriciteit. Maar ook door er te staan als partner voor hun energiehuishouding en monitoring.

Met Simon Paepen aan boord als energie-expert vormen we een complementair managementteam. En deze combinatie werpt vruchten af. Steeds meer bedrijven, organisaties en overheden vinden de weg naar ons en keren tevreden terug.

We zijn dan ook steevast op zoek naar technische experts die ons team willen versterken. Wie dus graag zelfstandig werkt voor een resem fijne klanten, maar het ook fijn vindt om omringd te zijn door een tof team, kan absoluut spontaan solliciteren.

Kennismaken in het echt? Graag!

Jozef Mees

Back To Top