Skip to content

We zijn behoorlijk gepassioneerd door alles wat met elektriciteit te maken heeft. Onze passie zetten we elke dag in tijdens onze job. De enorme variatie aan cases en projecten zorgt voor een zeer brede expertise, wat ten zeerste geapprecieerd wordt bij onze klanten.

Wij zijn jouw partner voor elektrische gevallen

Bureau 9000 ondersteunt je bij elke fase van je elektrisch project. We combineren diep gespecialiseerde kennis in elektrische installaties met een pak terreinervaring.

Elke eigenaar, beheerder of uitbater van een niet-huishoudelijke elektrische installatie moet beschikken over een technisch dossier van de aanwezige elektrische installatie.

Als we alle verplichte documentatie uit het AREI en KB 04/12/2012 samenleggen, dan geeft volgend overzicht de volledige samenstelling van het technisch elektrisch dossier weer.

Ontbreekt er bij in jouw elektrisch dossier een schakel? Elk van de onderdelen kunnen wij voor jou in orde brengen.

Een elektrisch dossier bestaat uit

Ontbreekt er iets in het technisch dossier van je elektrische installatie? Schakel ons in

Onze expert komt langs en gaat nauwgezet na wat er nog ontbreekt om een correct technisch elektrisch dossier samen te stellen. Wij brengen de ontbrekende onderdelen in orde en vervolledigen het dossier conform de allerlaatste nieuwe reglementering.

Heb je een gloednieuw gebouw met dito installatie? Ook dan brengen we je elektrisch dossier van A tot Z in orde.

Back To Top