Skip to content

Waarom aan energiemanagement doen?

Het is realiteit. Energie besparen is een must. Dat voel je niet alleen in je bedrijfsbudgetten, maar ook wettelijk komen de overheden en Europa jaar na jaar met strengere energie-eisen om de klimaatopwarming te helpen stabiliseren.

Het is dus slim om je energie echt gaan managen.

Meten en monitoren van verbruik op maat van je bedrijfsvoering, hernieuwbare energiebronnen installeren waar nuttig, haalbaarheidsstudies voor zonnepanelen en voor laadpalen. Bijsturen en automatiseren van energiestromen op basis van verbruikspieken en dalen. Het hoort er allemaal bij.

En, niet te vergeten, zoals Simon van Bureau 9000 in volgend filmpje zegt: vaak kan er ook nog een pak bespaard worden in je (productie)processen. Ook die moet je als onderdeel zien van je energiemanagement.

Voor al die expertise schakel je als bewust bedrijf een energie-expert in. Een partner die nauwgezet en met kennis van zaken je energiemanagement stroomlijnt en uittekent. Een partner als bureau 9000, dus.

Wij kozen voor Bureau 9000 als partner rond energieverbruik en optimalisatie omdat zij een heel diepgaande kennis in huis hebben. Zij hebben een hands-on mentaliteit die aansluit bij de onze. De samenwerking is een geslaagd partnership geworden.

Frederiek Vanassche, technical manager, Bekina Indurub

Back To Top