Skip to content

Terug naar alle nieuwsberichten

“De Europese Green Deal komt eraan en het is onze taak om bedrijven daarin te ondersteunen. We helpen bedrijven bij hun energiemanagement: monitoring en optimalisatie. En dan gaat het niet alleen om het verbruik, maar ook om de processen binnen het bedrijf. Zo helpen we bedrijven hun energiedoelstellingen behalen”, vertelt Simon Paepen, operational director van Bureau 9000 aan Kanaal Z. De ploeg van Alle Zaken Op Een Rijtje volgde ons een dagje terwijl we bij onze klant Bekina aan de slag waren.

Green Deal Support door Bureau 9000

Hoe we bedrijven precies gaan ondersteunen in het behalen van hun klimaatdoelstellingen? Daarvoor ontwikkelden we een Green Deal Support traject. Elk bedrijf is anders, heeft andere noden, andere doelstellingen en zit met een heel verschillend energiemanagement. Via het doorlopen van een nauwkeurig traject, werken we op maat van elk bedrijf én halen we mooie resultaten.

Wij kozen Bureau 9000 als partner om ons energieverbruik te monitoren en te optimaliseren omdat zij daarrond gerichte en diepgaande kennis uitgebouwd hebben. Hun hands on mentaliteit sluit nauw aan bij de werking van Bekina, waardoor de samenwerking een geslaagd partnership is geworden.

Frederiek Vanassche, Technical Manager, Bekina Indurub

Voetafdruk berekenen en uitpakken met ISO 50.001

Naast het Green Deal Support traject, zorgden we ook voor een toetssteen. Een online rekenmodule waarmee bedrijven hun koolstof-voetafdruk kunnen berekenen. Zo kunnen ze regelmatig aftoetsen of en hoeveel verbetering er in hun energieverbruik en koolstofuitstoot zit.

Bedrijven die willen uitpakken met een uitmuntend energiemanagement en bovendien steeds streven naar nóg beter, zijn gebaat bij de ISO 50.001 norm. Wij helpen bedrijven om deze norm te halen en – als ze dat willen – bij het behalen van het ISO 50.001-certificaat.

https://bureau9000.be/wp-content/uploads/2020/03/white-windmill-687854-scaled.jpg

Kanaal Z focust op duurzaamheid

Wanneer Kanaal Z een uitzending maakt over duurzaamheid, zijn we uiteraard graag van de partij. Bij Bureau 9000 zijn we ervan overtuigd dat we alleen door samen te werken de klimaatsverandering binnen de perken kunnen houden. We weten dat bedrijven een grote impact kunnen hebben en vormen bij het verminderen van hun energieverbruik en het optimaliseren van hun energiemanagement graag een vertrouwde partner.

Klaar voor de Green Deal?

Stoom  ook jouw bedrijf klaar voor de doelstellingen van de Green Deal. Onze Energy Experts geven met plezier tekst en uitleg.

Meer over het Green Deal Support traject

Back To Top