Skip to content

Terug naar nieuws

Gentse studenten trokken bij de start van de blokperiode aan de alarmbel in een open brief. Doordat bibliotheken en campusgebouwen gesloten zijn, zitten heel wat studenten zonder een rustige plek om te studeren en die stapels leerstof in hun hoofd te krijgen. Bovendien moeten heel wat examens online afgelegd worden, en ook daar heb je een rustige plek voor nodig, met een goede internetverbinding.

Leeg kantoor, prima blokplek

De oproep van de Gentse studentenraad viel bij ons niet in dovemansoren. Omdat wij door de corona-maatregelen nog altijd grotendeels van thuis uit werken of bij onze klanten ter plaatse, hebben wij een aantal bureaus vrij. We boden deze studeerplaatsen dus aan via de website van UGent. Binnen de 24u was ons kantoor  helemaal gereserveerd. Bureau 9000 is nu één van de drie plaatsen waar studenten uit Gent terecht kunnen tijdens de examens.

Vandaag vind je in ons CO2-neutrale, supergeventileerde kantoor dus even niet onze eigen engineers en energy experts. Wél zitten er een audiologe, een bio-informaticus, een jurist, twee industrieel ingenieurs, een handelswetenschapper en een arts in spe te zwoegen boven hun cursussen.

We wensen Emma, Imane, Klaas, Tine, Ilknur, Hande, Bent en Luna een goede, gezonde blokperiode toe en geslaagde examens.

En daarna: genieten van de zomer!

Zin om een ook een plek te veroveren in ons gezonde kantoor – als medewerker dan? Bekijk onze vacatures!

Back To Top