Skip to content

Terug naar alle nieuwsberichten

We hebben deze maand twee maal reden om te feesten. Ten eerste haalden we Simon Paepen binnen als operations director. Hij zal naast managing director Jozef Mees mee de koers van ons bedrijf bepalen. Zijn komst bevestigt de duurzame weg die Bureau 9000 al vanaf de start koos. Daarbovenop ontvingen we van de gemeente Nazareth het label Duurzame Held 2020.

Duurzame held gemeente Nazareth - Bureau 9000

Op 9 oktober kwam schepen voor duurzaamheid Peter Versnaeyen van de gemeente Nazareth langs in ons energieneutrale kantoor. Hij overhandigde ons een geschenkpakket omdat we werden uitgekozen als één van de zes Duurzame Helden van de gemeente.

“Al van bij de start van Bureau 9000 trekken we resoluut de kaart van duurzaamheid. Voor ons is dat geen modewoord, wij voegen de daad bij het woord,” vertelt Jozef Mees, “de titel van Duurzame Held die we van mijn thuisgemeente mogen ontvangen, is een fijne erkenning en motivatie.”

Versterking van het team

Wat een nog grotere boost betekent voor de duurzame koers van het Gentse studie- en energieadviesbureau is de aanwerving van Simon Paepen als operations director. Paepen versterkt als gepassioneerd ingenieur en ervaren energie-expert het team en zal eindverantwoordelijke worden van de operationele werking van Bureau 9000. Voorheen werkte Paepen als onderzoeker en lector op de Odisee Hogeschool en als energy management consultant bij Enprove.

“Uiteraard is de ervaring en de kennis van Simon Paepen onmiskenbaar waardevol voor ons. Maar we zijn in de eerste plaats met Simon in zee gegaan omwille van onze gemeenschappelijke visie en waarden: hij zet menselijkheid altijd voorop,” legt Mees uit. “Daarnaast staat Simon enthousiast achter onze missie om klimaatopwarming te helpen inperken. Hij zal dan ook de lead nemen over een interne R&D-afdeling die concrete oplossingen zal uitwerken voor ondernemingen om efficiënter met energie om te gaan.”

Meer weten? Interesse om te werken bij Bureau 9000? 

Laat ons zeker iets weten, we kijken uit naar je ideeën, visie en projecten.

Stuur ons een bericht

Back To Top